Tuesday, 4 June 2013

assalamualaikum...di sini lah tempat aku belajar...
ni aku tengah ade dekat sini lah..
aku online pon dari kelas sains computer..
biasa lah kelas pengenalan tak da benda nak buat. So, cikgu bagi kitaorang main google2..hehe..
Tapi! yang kecewanya, komputer ni dah siap2 dah block fb n twitter...
bagus betul..

baru 1 minggu 2 hari aku di sini
1 minggu berorientasi sudah pon habis..
so, makne nye baru 2 hari aku start kuliah..

sedih oh jauh dengan parents..
walaupun dah masuk PLKN, tapi suasana dekat sini berbeza sangat.
baru terasa rindu giler2 dekat parents..

cuti raya baru boleh balik..
tapi hujung minggu ni ingat nak balik..nak ambil buku spm..
ha..jangan tak tau, spm ni benda asas untuk matriks tau..n matriks ni benda asas untuk universiti...