Wednesday, 24 December 2014

semester pertama kat universiti tepi laut ni....

Assalamualaikum... Yup..sekarang ni tengah berstudy week, jadi agak 'sibuk' menelaah pelajaran... haha... tak sangka dah nak habis sem dah... baru je masuk bulan 9 haritu... Dekat universiti ni..hidup die memang lain..
kalo masuk u ni, relek beb!
kadang2 dalam sehari tu tak de class langsung!
hidup U ni best...byk enjoy..
Entah sapa pandai2 cipta quote yang sangat membina ni.. Ni sume tipu belaka! haha...nampak x stress nye di situ? Yelah , kami budak matrik.. masuk2 U je, terus amik ijazah.. dengan terketek-keteknya nak sesuaikan diri dengan keadaan baru ni.. dengan temujanji bagai.. cuma satu je yang pelik..nota lecturer akan upload dekat satu sistem dipanggil mynemo... ingatkan kena pandai-pandai cari nota... banyak sangat mitos pasal U ni.. #budakbarumasukUexcitedsket